noscript meta pixel

kerst doorbrengen bij abdij hotel rolduc

Vier de feestdagen in de unieke sfeer van Abdij Hotel Rolduc. Kies voor een kerstarrangement van 2 dagen, of geniet langer met een verblijf van 3 of 4 dagen. Wij verwelkomen jullie graag in een serene, historische omgeving met heerlijke kerstgerechten. Of je nu kort of langer blijft, Kerstmis bij Rolduc is altijd bijzonder. 

Boek nu en maak de feestdagen onvergetelijk!

vanaf €139,00 p.p.

een sprankelend nieuwjaar met abdij hotel rolduc

Zeg vaarwel tegen het oude jaar in stijl en kom het nieuwe jaar feestelijk tegemoet bij Abdij Hotel Rolduc! Met ons 2-daagse oudejaarsarrangement geniet je van een sfeervol verblijf, een verrukkelijk buffet en een spetterende jaarwisseling. Laat de drukte achter je en luid het nieuwe jaar in op een unieke, historische locatie. Wij staan klaar om jullie een onvergetelijke oudejaarsavond te bezorgen.

Boek snel en begin het jaar vol magie en gezelligheid!

vanaf €179,00 p.p.

heerlijk dineren tijdens de feestdagen!

genieten tijdens de feestdagen

Beleef een onvergetelijke kerst bij Abdij Hotel Rolduc! Geniet van een sfeervol 3- of 4-gangendiner of kies voor een feestelijk buffet met voor ieder wat wils. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal kerstmenu voor de kleinste fijnproevers. Laat je verwennen in een unieke historische ambiance.

 Reserveer nu en maak de feestdagen extra bijzonder!

een sprankelend oud en nieuw

Vier Oud en Nieuw in stijl bij Abdij Hotel Rolduc! Geniet van een uitgebreid en feestelijk buffet met een ruime keuze aan heerlijke gerechten, perfect voor een gezellige jaarafsluiting. Sluit het jaar af in een unieke, sfeervolle setting. 

Reserveer nu en maak de jaarwisseling onvergetelijk!