activiteiten voor
iedereen

groepsactiviteiten bij rolduc

Of het nu een leuke activiteit is met vrienden en familie, of een gezellige teambuilding, Rolduc heeft veel mogelijkheden met betrekking tot groepsactiviteiten! 

Wist je dat de abdij behoort tot de 100 top Unesco monumenten in Nederland? Bovendien gelegen in Parkstad Limburg Regio. In en rondom de abdij zijn er heer wat activiteiten mogelijk: een historische rondleiding door het complex, spannende escape rooms, bierproeverijen, creative workshops in atelier van Putten of zelfs leren fotograferen. 

Het kan allemaal! Kortom, altijd speciaal en naar je eigen wensen.

escape room

Ben je een fan raadsels en puzzels? Bezoek dan de Escape Rooms op de zolder van Abdij Rolduc. Los het spel op binnen 60 minuten en ontsnap uit de eeuwenoude Abdij! Liever een activiteit buiten? Bekijk dan eens onze Abdij Games! 

  • Escape Rooms voor 2-40 personen
  • Abdij Games voor 2-60 personen
  • The Big Beer Escape

Interesse? Mail dan naar: info@codemonsters.nl (met sales@rolduc.com in cc

historische rondleiding

Laat je aan de hand van onze gids gedurende 1,5 uur meenemen in het imposante verleden van het grootste monumentale kloostercomplex van de Benelux en kom op plekken waar normaal geen toegang is. Je komt onder andere meer te weten over: 

  • de stichter van Abdij Rolduc en de Augustijner Koorheren
  • de relatie met de Hertogen van Limburg
  • de oorsprong van de steenkool ontginning in Limburg.

Kosten van de rondleiding, per tourgids (25 personen max €150,-).

Interesse? Mail dan naar: info@bcrolduc.nl (met sales@rolduc.com in cc). Telefoon: 045-5466941 

bierbrouwerij rolduc

Proeverij abdijbieren in het brouwlokaal. – max 35 personen

Je kunt onze Abdijbieren proeven en een rondleiding krijgen in het brouw- en proeflokaal door een van onze brouwers. Natuurlijk wordt een rondleiding altijd begeleid door het proeven van onze heerlijke bieren!

Inbegrepen bij de bierproeverij: 

  • Rondleiding door het brouw- en proeflokaal
  • Diverse Brouwerij Rolduc bieren in een proefglas 

Kosten: 14,95 euro per persoon (vanaf minimaal 10 personen). 

Interesse? Mail dan naar: info@brouwerij-rolduc.nl (met sales@rolduc.com in cc). Telefoon: +31 (0)6 22 26 32 71

 

Vorige slide
Volgende slide

galerie kunstlokaal jacqueline van putten

Atelier en galerie onder één dak

Galerie Kunstlokaal, gelegen binnen de poorten van abdijcomplex Rolduc in Kerkrade, is eigenzinnig, onderscheidend, vernieuwend en verbindend. Dit kun je verwachten van de galerie:

  • driedimensionaal werk in uiteenlopende disciplines en prijscategorieën
  • de sfeer is gemoedelijk, sereen en smaakvol waarbij koude materialen weloverwogen zijn afgewisseld met zachte en aaibare kunstvormen. 

Wees van harte welkom in de galerie, deze is 7 dagen per week op afspraak te bezoeken. 

Interesse? Mail dan naar: info@jacquelinevanputten.nl (met sales@rolduc.com in cc). Telefoon: +31 (0)6 10303600 

 

ontdek galazoo

Ben je een echte dierenliefhebber? Dan hebben wij het arrangement voor jou! Een beestig leuk bezoek aan de GaiaZOO (op 3,5 kilometer van Rolduc) in combinatie met een heerlijk verblijf bij Abdij Hotel Rolduc inclusief ontbijt. Heerlijk toch? 

Tickets te koop via onze receptie en aan te vragen via sales@rolduc.com

fotografie workshops

Photography Limburg, professioneel landschap-, en natuurfotograaf, kent Limburg op zijn duimpje en kent de bijzondere plekjes die Limburg zo bijzonder maken. 

Fotografie workshops en fotowandelingen

Fotografie workshops voor beginners en gevorderden, zowel in individueel als in groepsverband. Een camera waarmee je zelf de belichtingsinstellingen kunt kiezen wordt aanbevolen. Deze workshops hebben namelijk een 100% praktische insteek en richten zich volledig op de deelnemer(s). Op deze manier leer je immers het snelst en het best. En dat ook nog eens in het prachtige Zuid-Limburg!

Voor diegenen die liever van de natuur en het landschap genieten is het ook mogelijk om mee te gaan op een fotowandeling. Dit kan met elk type camera, ook met je smartphone! Hier plukken we de dag en zien we vanzelf wat we tegenkomen. Met een aantal tips & tricks kom je gegarandeerd terug met mooie foto’s!

Familieshoots

Een unieke en prachtige locatie als Rolduc leent zich ook prima voor familieshoots in en rond het abdijcomplex. Neem contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. 

Eventfotografie

Jouw event laten fotograferen? Rolduc is uiteraard een geweldige locatie voor allerlei events, zoals congressen, bruiloften en bedrijfsuitjes. Een sfeervolle verslaglegging hiervan biedt daarom unieke herinneringen. Neem contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. 

Interesse? Mail dan naar: Info@photographylimburg.nl 

(met sales@rolduc.com in cc).