Jouw different experience

Rolduc Halfpension

Half pension genieten in een abdijsetting

Genieten van de limburgse gastvrijheid in een historische omgeving? Dan ben je bij Abdij Hotel Rolduc aan het juiste adres. Een comfortabele overnachting inclusief ontbijt in een rustgevende omgeving. Je geniet van een heerlijk diner bij De Kanunnik. Als kers op de taart ontvang je een wandel- en fietskaart om de mooie omgeving te verkennen.

€85,50 per persoon

Exclusief verblijfsheffing (€2,50 per persoon, per nacht). Dit arrangement is geldig tot 30 december 2022. Single supplement: €50.

Ontdek GaiaZOO

Een beestig leuk verblijf!

Ben je een echte dierenliefhebber? Dan hebben wij het arrangement voor jou!  Een beestig leuk bezoek aan de GaiaZOO (op 3,5 kilometer van Rolduc) in combinatie met een heerlijk verblijf bij Abdij Hotel Rolduc inclusief ontbijt. Heerlijk toch? 

€77,50 per persoon

Exclusief verblijfsheffing (€2,50 per persoon, per nacht). Prijs GaiaZOO kind (3-9 jaar): €13,50. Single supplement: €50. Upgrade naar een familiekamer op aanvraag.

Rolduc Staycation

4 dagen genieten in abdijsfeer

Maar liefst 4 dagen genieten in adbijsfeer… Ja hoor, je hoort het goed! Een aanbieding waar je U tegen zegt. Je geniet van een prachtig verblijf in een historische omgeving inclusief ontbijt. Een rustige wandeling in de natuur of liever een bezoekje aan het museum? Het kan allemaal. Laat je verrassen door de vele activiteiten en beleef Kerkrade met Rolduc Staycation!

€249,50 per persoon

Exclusief verblijfsheffing (€2,50 per persoon, per nacht). Single supplement: €50 per nacht. Dit arrangement is geldig tot 30/12/2021 op basis van beschikbaarheid.

Optioneel: lunchpakket (€15 per persoon)