Jouw different experience

rolduc valentijn

Maak uw Valentijn nog romantischer! Dan ben je bij Abdij hotel Rolduc aan het juiste adres. Speciaal voor u en uw geliefde stelden we een historische Valentijn samen!

Met een heerlijke doos bonbons ‘Noir’, een bruisend glaasje bubbels en een 4-gangen diner in Unesco wereld erfgoed.

€102 per persoon

Exclusief verblijfsheffing (€2,95 per persoon, per nacht). Dit arrangement is geldig van vrijdag 10 februari tot en met zondag 19 februari.

3

Rolduc Halfpension

Half pension genieten in een abdijsetting

Genieten van de limburgse gastvrijheid in een historische omgeving? Dan ben je bij Abdij Hotel Rolduc aan het juiste adres. Een comfortabele overnachting inclusief ontbijt in een rustgevende omgeving. Je geniet van een heerlijk diner bij De Kanunnik. Als kers op de taart ontvang je een wandel- en fietskaart om de mooie omgeving te verkennen.

€85,50 per persoon

Exclusief verblijfsheffing (€2,95 per persoon, per nacht). Dit arrangement is geldig tot 30 december 2022. Single supplement: €50.

Ontdek GaiaZOO

Een beestig leuk verblijf!

Ben je een echte dierenliefhebber? Dan hebben wij het arrangement voor jou!  Een beestig leuk bezoek aan de GaiaZOO (op 3,5 kilometer van Rolduc) in combinatie met een heerlijk verblijf bij Abdij Hotel Rolduc inclusief ontbijt. Heerlijk toch? 

€77,50 per persoon

Exclusief verblijfsheffing (€2,95 per persoon, per nacht). Prijs GaiaZOO kind (3-9 jaar): €13,50. Single supplement: €50. Upgrade naar een familiekamer op aanvraag.

Thermae 2000

tijd voor ontspanning

Zorgeloos genieten!

Droomt u ervan om een hele dag in de watten te worden gelegd en lekker een dagje of weekendje weg te zijn? Boek dan ons wellness arrangement in samenwerking met Thermae 2000.

€119,00 per persoon

Exclusief verblijfsheffing (€2,95 per persoon, per nacht).  Single supplement: €50.

Bourgondisch Genieten

kom genieten van de specialiteiten van Rolduc

Genieten van de limburgse gastvrijheid in een historische omgeving? Dan ben je bij Abdij Hotel Rolduc aan het juiste adres. De brouwerij is gevestigd op het eeuwenoude Abdijcomplex Rolduc. Een plek vol met historie, moderne bedrijvigheid en daardoor tijdloos, net als onze bieren! Abdij Rolduc was een geheel zelfvoorzienend ‘dorp’ waarin een bierbrouwerij natuurlijk niet kon ontbreken. 

€100,00 per persoon

Exclusief verblijfsheffing (€2,95 per persoon, per nacht).  Single supplement: €50. Upgrade naar een familiekamer op aanvraag

 

erop uit!

Ontdek de eeuwenoude Adbij Rolduc en de unieke ligging

Verblijf 4 nachten voor de prijs van 3! Dat betekent dat je met deze aanbieding lekker kan genieten tegen een lekker lage prijs! Ontloop de drukte en kom heerlijk wandelen en fietsen door de prachtige omliggende natuur of ga een dag naar Gaia Zoo, Maastricht of Aken. De korting wordt automatisch in de prijs verwerkt. De vanafprijs is afhankelijk van het geboekte kamertype en de data.

€138,00 per persoon o.b.v. 4 personen

Exclusief verblijfsheffing (€2,95 per persoon, per nacht).  Single supplement: €50.

900 jaar geschiedenis

ontdek de eeuwenoude abdij

Genieten van de limburgse gastvrijheid in een historische omgeving? Dan ben je bij Abdij Hotel Rolduc aan het juiste adres. Kom en ontdek de 900-jarige geschiedenis van Abdij Rolduc.

€15,00 per persoon
€7,50 voor kinderen tot 12 jaar