Eindeloos veel mogelijkheden

Een unieke locatie

Wil je jouw evenement laten plaatsvinden op een unieke locatie? Dan is Abdij Hotel Rolduc exact wat je zoekt! 

Wist je dat de abdij behoort tot de 100 top Unesco monumenten in Nederland? Bovendien gelegen in Parkstad Limburg Regio. In en rondom de abdij zijn er heer wat activiteiten mogelijk: een historische rondleiding door het complex, een buitenactiviteit op het sportveld of de prachtige kloostertuinen, een optreden in ons eigen theater, de Aula Major. 

Het kan allemaal! Kortom, altijd speciaal en naar je eigen wensen.

Feesten en partijen

Gasten verwennen, dat is waarvoor we het doen! Een bruiloft, communiefeest, verjaardag, babyborrel, jubileum… in het vooruitzicht? We halen alles uit de kast om jouw feest onvergetelijk te maken. Rolduc creëert voor ieder evenement de gepaste beleving. 

Bruiloften

Jullie allermooiste dag in het vooruitzicht? Ons doel is om jullie trouwdag bijzonder te maken. Of je er nu kiest voor een intiem feest of een groot uitbundig feest, we zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten. 

Clubweekend

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw club of vereniging? Dan is Abdij Hotel Rolduc precies wat je zoekt! We stellen graag een programma op maat voor, geheel naar jouw wens.

Repetitie- en koorweekenden

Een concert of een optreden in onze Aula Major of de schitterende abdijkerk? Van een unieke locatie gesproken! Repeteren kan in één van de vele zalen.